FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.

Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, kérem hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

FATÁJ nyitólap

FATÁJ archívum:
FATÁJ 2012.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2011.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2010.
FATÁJ 2009.
FATÁJ 2008.
FATÁJ 2007.
A régebbi megjelenéssel:
FATÁJ 2006.
FATÁJ 2005.

Legyen a FATÁJ a kezdőlapom!
FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
CEI-Bois, Európai Faipari Szövetség
CEI-Bois
Eur.Faip.Szöv.
a FAGOSZ
1992-től tagja.

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


FATÁJ-online
médiaajánlat:

médiaajánlat .rtf
médiaajánlat .pdf

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:

Fakitermelési Munkakultúra Alapítvány

ValiWood



2008-06-16

Maratoni csavarozó - Bosch GSR: 210 csavarozás egyetlen akkutöltéssel! Utánozhatatlan teljesítmény!

A Bosch 14,4 és 18 V-LI vezeték nélküli csavarozója rendkívüli akkuteljesítményével lenyűgöző teljesítményt biztosít.

 

A Bosch a világon elsőként rendelkezik innovatív lítium-ion termékekkel minden volt erősségben: a 10,8 és 36 V most kiegészül a 14,4 és 18 voltos termékkategóriákkal.

Innovatív Bosch Premium Li-Ion Technológia: az új vezeték nélküli csavarozó GSR 14,4 V-LI Professional kategóriájában egyetlen akkutöltéssel a legtöbb csavarozást biztosítja. Mindössze 1,7 kg gépsúlyának köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető, ergonómiai kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a kézbe.

 

Megdőlt a rekord! Immár a Bosch az első a világon, amely minden volt erősségben rendelkezik innovatív lítium-ion termékekkel: a sikeres 10,8 és 36 voltos csavarozók most kiegészülnek a rendkívül hosszú működési idejű 14,4 és 18 voltos termékkategóriákkal.

A vezeték nélküli GSR 14,4 V-LI Professional puha fába 6 x 60 mm-es csavarral egyetlen akkutöltéssel 210 csavarozásra képes! A Szászországi Ipari és Kereskedelmi Intézet (Sächsische Landesgewerbeanstalt) megállapítása szerint a vezeték nélküli csavarozó kategóriában ez a termék képes a legnagyobb számú csavarozásra. Az új csavarozók nagy forgónyomatékú motorja egyes fokozatban 450, második fokozatban 1,450 fordulatra képes, így bármilyen munkát rendkívül gyorsan végez. Mindössze 1,7 kg gépsúlyának köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető, ergonómiai kialakítása révén pedig tökéletesen illeszkedik a kézbe.

A közeljövőben a Bosch a 14,4 és 18 voltos termékkategóriában további innovációs termékeket vezet be.

Két csavarozó mindenféle felhasználási területre! A vezeték nélküli GSR 14,4/18 V-LI Professional rendkívüli teljesítményt biztosít a belső kivitelezők, asztalosok, bútorkészítők kirakatrendezők és kiállítás építők számára. A rendkívül széleskörű munkafolyamatokban alkalmazható, kompakt, vezeték nélküli Li-Ion termékek közül maximum 7 x 120 mm-es nagyságú facsavar csavarozására a 14,4 voltos, míg a maximum 8 x 140 mm-es nagyságú facsavar csavarozására a 18 voltos csavarozó képes. Fába 32/35 milliméteres, fémbe 13 milliméteres csavarátmérőt bír el.

A Standard-Duty kategóriához tarozó új Bosch GSR 14,4/18 Li-Ion modellek egy 13 milliméteres Auto-Lock rendszerrel (gyors, egy kézzel végezhető szerszámcseréhez) és egy rendkívül ellenálló, un. Durashield anyagú bevonattal vannak ellátva. Ennek köszönhetően az akkus csavarozók akár két méteres magasságból betonra ejtve sem károsodnak. A termékek további jellemzői közé tartozik egy lágy fém fogaskerekekkel ellátott kétfokozatú sebességváltó, valamint a forgatónyomatékot szabályozó alumínium gyűrű. A vezeték nélküli csavarozók formájukat tekintve igen áramvonalasak. A fogantyún található Softgrip bevonatnak köszönhetően teljesen fáradságmentes és biztos kézzel végzett munkát garantál. A munkaterületet LED világítja meg.

Egyediség: a Bosch lithium-ion Premium technológiája messze felülmúlja az eddigi akkumulátoros technológiákat. A maximális teljesítményt alacsony belső ellenállású, kiváló minőségű cellák biztosítják. Az Elektronikus Cella Védelem (ECP) intelligens teljesítményvezérlője optimalizálja az energiahatékonyságot a töltés és a működés közben. Ugyancsak ez védi meg az akkumulátort a túltöltés, a túlmelegedés és teljes lemerülés ellen. Mindezeknek köszönhetően a Bosch Li-Ion Premium akkumulátora 400 százalékkal hosszabb élettartamot ígér, mint más akkumulátorok. A Bosch Heat Conductive Housing (hővezető bevonat) bevonata megakadályozza, hogy az akkumulátor túlforrósodjon. A Bosch Hyper-Charge technológiának köszönhetően az akkumulátor a töltési idő felének elteltekor már 75 százalékosra töltődik fel. Minden lítium-ion akkumulátor súlya 40 százalékkal könnyebb, mint a nikkel akkumulátoroké, miközben teljesítménye vele azonos. Mivel az akkumulátornak nincs memory effect-je, töltöttségének bármilyen szintjén újratölthető. Működés közben az akkumulátor teljesítményében nincsen kilengés, több hónapos állás után is működésre kész. A Bosch akkumulátorai 2 méter magasból a földre ejtve is működőképesek maradnak. A teljes töltési idő mindössze 30-40 perc. Használaton kívül 30 nap után is még 96%-os töltöttséget tartanak az akkumulátorok.

 

Ajánlott kereskedelmi ár (áfa nélkül):

Bosch vezeték nélküli GSR 14.4 V-LI Professional csavarozó: 77.250.- Ft + áfa

Bosch vezeték nélküli GSR 18 V-LI Professional csavarozó: 89.750.- Ft + áfa

 

A Bosch csoport

A Bosch csoport egy nemzetközileg vezető technológiai és szolgáltató vállalat. A gépjármű- és ipari technika, valamint az épületgépészet területén 260.000 dolgozóval 2006-ban 43,7 milliárd euró forgalmat bonyolított le. A Bosch csoporthoz a Robert Bosch GmbH és további, több mint 50 országban található 300 leány- és regionális vállalat tartozik. Ez a világméretű, fejlesztő, gyártó, és értékesítési szövetség a további növekedésének előfeltétele. A Bosch évente több mint hárommilliárd eurót fordít kutatásra, fejlesztésre, és ez 2006-ban 3.000 szabadalmat jelentett. A vállalatot 1866-ban Robert Bosch (1861-1942) Stuttgartban egy finommechanikai és elektrotechnikai műhelyként alapította.


A Robert Bosch GmbH társasági szerkezete a Bosch csoport számára vállalkozói önállóságot biztosít. Ez lehetővé teszi a vállalatnak a hosszú távú tervezést és a jövőbe mutató jelentős előfejlesztésekbe folyó beruházásokat. A Robert Bosch GmbH. 92 százalékos részesedése a közhasznú Robert Bosch Alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Ipari Vagyonkezelő Társaság kezében összpontosul. Ez a társaság gyakorolja a vállalati társasági funkciót. A többi tulajdon részt a Bosch család és a Robert Bosch GmbH. birtokolja.


További információért látogasson el a www.bosch.hu honlapra.

(x)

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

Környezetbarát ragasztók

AKE - A jóvágású partner

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

BÜTÜVÉDELEM
parafin nélkül:
Wood Protector
Faanyagszárítás professzora:
CATHILD



 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.