FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.

Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, kérem hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

 

FATÁJ nyitólap

FATÁJ archívum:
FATÁJ 2012.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2011.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2010.
FATÁJ 2009.
FATÁJ 2008.
FATÁJ 2007.
A régebbi megjelenéssel:
FATÁJ 2006.
FATÁJ 2005.

 

Legyen a FATÁJ a kezdőlapom!
FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
CEI-Bois, Európai Faipari Szövetség
CEI-Bois
Eur.Faip.Szöv.
a FAGOSZ
1992-től tagja.

 

 

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:

2007-11-29

FAGÉPSZER hírek

A FAGÉPSZER-nél aki 2007. Karácsonyig Holz-Her élzáró gépet vásárol, vagy rendel, ezen gépek kivételesen gazdaságos üzemeltetése és rugalmas alkalmazhatósága mellé extra karácsonyi ajándékokat is kap. Mindegyik Holz-Her gépet ebben az időszakban díjmentesen szállítják a helyszínre és üzemelik be, valamint az egyes gésorozatokhoz még különböző anyagokat, illetve szerszámot adnak ajándékba, aminek részletezését a fenti kapcsolón megtalálja.

Ugyanakkor a FAGÉPSZER-nek a Budapest Lízing Zrt-vel indított év végi akciója keretén belül rendkívüli finanszírozásra van lehetősége azon ügyfeleknek, akik ez év végéig vásárolnak, vagy megrendelnek faipari gépet, és ehhez lízing finanszírozást vesznek igénybe. Ennek lényege, hogy a megállapított előlegből a FAGÉPSZER egy részt átvállal. Megtudhatja a mértéket és a részleteket a fenti kapcsolón.

A FAGÉPSZER nem csak vásárlási előnyöket, hanem szaktanácsot is ad, mint például arra a kérdésre, hogy hogyan vásároljunk élzárógépet? (Az élzárók választásának nyolcparancsolata.) Olyan általános szempontokat sorol fel a cég, melyek alapján bármelyik gyártó termékeit ellenőrizni lehet kiválasztás előtt, hogy az igényeknek melyik felel meg a legjobban. A kérdéssor abban is segít, hogy fontos szempontok vizsgálata ki ne maradjon a döntés előtt. A lényeg ugyanis, hogy a beruházás meghozza a kívánt eredményt. A nyolc kérdést, illetve ellenőrző pontot megtalálja a fenti kapcsoló segítségével.

 

A fentieken túl a cég gazdag gépkínálatából most említést érdemel az alábbi kettő:

 

A POWERMAT 400 segít abban, hogy használója elfelejthesse gyalulási, profilozási problémáit. Ez a gép akár 1,5 órával többet dolgozik egy műszakban, illetve vevője most egy normál gép áráért jövőbe mutató technikával felszerelt profilozó automatát kap. A gép számos kedvező jellemzője és a megoldásokat bemutató képek ismerhetők meg a fenti kapcsolón.

 

Hossz és keresztirányú megmunkálás egy gépen: a Variomat a világ első olyan tömörfa megmunkáló gépe, amely a négyoldali gyalulást és profilozást, valamint a keresztirányú megmunkálást egymagában testesíti meg. A gép olyan flexibilis, hogy akár modulonként felépíthető. A Weinig Memory System és a PowerLock technológia összekapcsolása révén a Variomat másodpercek alatt átszerelhető egy másik feladatra. Az egyszer legyártott termék bármikor minimális átszereléssel, maximális precizitással újra gyártható. A Variomat alapgép 4, vagy 5  megmunkáló tengellyel készül és a multifunkciós aztallal bármikor bővíthető.

 

A FAGÉPSZER Kft. a FAGOSZ tagja, kapcsolati adatai elérhetőek a Fatudakozóban , illetve a fenti kapcsolón.

FAGÉPSZER (x)

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu

Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu

FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN


Környezetbarát ragasztók
PLASTDUR

Faanyagszárítás professzora:
CATHILD

BÜTÜVÉDELEM
parafin nélkül:
Wood Protector

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.