FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.

Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, kérem hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

 

FATÁJ nyitólap

FATÁJ archívum:
FATÁJ 2012.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2011.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2010.
FATÁJ 2009.
FATÁJ 2008.
FATÁJ 2007.
A régebbi megjelenéssel:
FATÁJ 2006.
FATÁJ 2005.

 

Legyen a FATÁJ a kezdőlapom!
FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
CEI-Bois, Európai Faipari Szövetség
CEI-Bois
Eur.Faip.Szöv.
a FAGOSZ
1992-től tagja.

 

 

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:

2007-10-16

Hamarosan nyit a Bútorvilág 2007 szakvásár

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szabású bútor- és faipari, illetve életmód kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők október 27. és 30. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A külföldön és hazánkban is méltán elismert Bútorvilág első ízben fogadja résztvevőit a Hungexpo Zrt. saját rendezvényeként.

A kiállítás szakmai támogatásában olyan jelentős szervezetek vállaltak szerepet, mint a Magyar Bútor és Faipari Szövetség, az Országos Asztalos és Faipari Szövetség, a Fagazdasági Országos Szakmai Szövetsége vagy a Lakberendezők Országos Szövetsége. A Hungexpo Zrt. a partnerekkel együttműködve a Bútorvilág hagyományait és értékekeit számos újdonsággal, szélesebb és gazdagabb termék- és eszköz kínálattal ötvözte. Így további távlatokat, illetve piaci lehetőséget nyitott a kiállítás és a résztvevők előtt. A megújult Bútorvilág segítséget nyújt a lakókörnyezet hangulatának és stílusának kialakításában.

A látogatók és az érdeklődő szakemberek több mint száz kiállító termékeit tekinthetik meg a vásárközpont B pavilonjában. A kínálat az iparág egészéről ad képet, a tervezés egyes lépéseitől a különböző alapanyagokon, megmunkáló eszközökön és gépeken át a különböző stílusú és funkciójú bútorokig. Várhatóan sokan keresik majd fel a Lakberendezők Országos Szövetségének standját is, ahol szakmai programokat, előadásokat tartanak majd. Az érdeklődők számára a szakemberek ingyenes lakberendezési tanácsadást is adnak, így a látogatók a hasznos tippekből megtudhatják, hogyan tudják otthonaikat kényelmesebbé, tenni, igényeikhez igazítani.

A kiállításon az "Év Asztalosa" cím nyertesének pályamunkáját is megtekinthetik az érdeklődők, a bemutatót az Asztalos és Faipari Szövetség támogatja. A Bútorvilág minden nap 10:00 és 18:00 óra között fogadja látogatóit. A vidékről érkezők a Volánbusz Zrt. járatain 50%-os kedvezménnyel utazhatnak.


További információk: www.butorvilag.hu

 

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu

Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu


Bútorvilág,
Lifestyle
szakvásár
2007.10.27-30.

Faanyagszárítás professzora:
CATHILD

Környezetbarát ragasztók
PLASTDUR

BÜTÜVÉDELEM
parafin nélkül:
Wood Protector

 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.