FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.

Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, kérem hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

FATÁJ nyitólap

FATÁJ archívum:
FATÁJ 2012.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2011.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2010.
FATÁJ 2009.
FATÁJ 2008.
FATÁJ 2007.
A régebbi megjelenéssel:
FATÁJ 2006.
FATÁJ 2005.

Legyen a FATÁJ a kezdőlapom!
FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
CEI-Bois, Európai Faipari Szövetség
CEI-Bois
Eur.Faip.Szöv.
a FAGOSZ
1992-től tagja.

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


FATÁJ-online
médiaajánlat:

médiaajánlat .rtf
médiaajánlat .pdf

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:

Fakitermelési Munkakultúra Alapítvány

ValiWood2008-10-01

Masszív Heavy-Duty vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók

A Bosch új 14.4 és 18 V-LI vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói a legextrémebb körülmények között is helytállnak.

 

  • Fával és fémmel történő munka során a legnehezebb fúrócsavarozó műveletek elvégzésére, valamint az ütvefúró munkák során akár kőműveseknek is.
  • Hosszú élettartam a Bosch elektronikus motorvédelemnek (EMP) köszönhetően
  • Rendkívül ellenálló, ún. "Dura-Shield" anyagú bevonat
  • Bosch lítium-ion "Premium" technológia 400%-os élettartamot és a leghosszabb üzemidőt garantálja

Az új Bosch GSR 14.4 VE-2 LI Professional és GSR 18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli fúrócsavarozó, valamint a Bosch GSB 14.4 VE-2 LI Professional és GSB 18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók masszív felépítésüknek és magas nyomatékon működő motorjuknak köszönhetően a legnehezebb fúró és csavarozó feladatot is megoldják. Az új Heavy-Duty vezeték nélküli eszközöket olyan kemény helyszíni igénybevételre tervezték, ahol a strapabíró felépítés és a maximális teljesítmény egyaránt fontos.

A jelenleg a piacon kapható termékek közül egyedülálló Bosch elektronikus motorvédelem (EMP) gondoskodik arról, hogy a motor automatikusan leálljon, ha az munka közben lelassul, megvédve a motort a leégéstől. A rendkívül rugalmas Dura-Shield borításnak köszönhetően a vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók gyakorlatilag elpusztíthatatlanok: 2 méter magasból a betonra ejtve is működőképesek maradnak.

A Bosch ipari kéziszerszámai minden kihívással szembenéznek az építési területen: a GSR/GSB 14.4/18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók egyaránt megbirkóznak fával és fémmel , a GSB széria pedig a kőművesek által elképzelhető legkeményebb helyzetekben is helytáll. A GSB 18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli kombi-val a munka eddig soha nem tapasztalt gyorsasággal elvégezhető az eszköz percenkénti akár 2,050 fordulatos teljesítményének köszönhetően. A Bosch Heavy-Duty eszközök minden típusú bel- és kültéri munkában megbízható segítséget jelentenek, használja a GSR 18 VE-2 LI Professional gépet akár 12 mm átmérőjű fúrócsavarozáshoz, akár fába történő 50 mm átmérőjű csavarozáshoz. Ideálisak a nagy és közepes átmérőjű csavarok behajtásához és fúráshoz, ezért hasznos eszközei az ácsoknak, tetőfedőknek és vízvezeték szerelőknek.

A speciálisan kiegyenlített áttételnek köszönhetően soha nem volt ilyen gyors a fúrás és az ütvefúrás; a fokozatosan erősödő nyomaték bármilyen méretű csavart behajt.

A vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók ergonomikus kialakításának, könnyű szerkezetének és optimális súlypont-kialakításának köszönhetően a munkavégzés biztonságos és kényelmes.

Egyediség : A Bosch Elektronikus Cella Védelemnek (ECP) köszönhetően a Bosch lítium ion "Premium" technológiája páratlan üzemidejükkel és 400%-kal hosszabb élettartamukkal messze felülmúlja az eddigi akkumulátoros technológiákat. Ez az intelligens teljesítményvezérlő megóvja az akkumulátort a túltöltés, a túlmelegedés és a teljes lemerülés ellen. Masszív házuk a legmostohább körülmények között is megóvja a szerszámokat, így az akkumulátorok akkor sem károsodnak, ha két méteres magasságból esnek a betonra. A lítium-ion "Premium" technológia által nyújtott másik előny a verhetetlen élettartam, mely a Bosch magas teljesítményű celláinak és intelligens teljesítmény-vezérlésnek köszönhető. A speciálisan kialakított, alacsony belső ellenállású cellák és az akku magas minőségűkülső burkolatának köszönhetően töltés és működés közben minimalizálják az energiaveszteséget. Ennek következtében a Bosch akkumulátorok rendkívül ellenállók, teljesítményük pedig utolérhetetlen. A Bosch Hightech elektronika a motorral és a váltóval történt tökéletes összehangolásának eredményeképpen a hajtás teljesítménye rendkívül hatékony az akkucellák kihasználtsága pedig optimális.

A "Premium" lítium-ion technológia egyéb előnyei: a Bosch Hyper-Charge technológiája lehetővé teszi, hogy a hivatalos töltési idő felével is 75%-os töltöttségi szintet érjünk el. Az akkumulátoroknak nincs memory-effektje, és azonnal készek a működésre, akár több hónapos kihagyás után is. A Bosch elsőként alkalmazta a lítium-ion technológiát a professzionális vezeték nélküli kéziszerszámokban, forradalmasítva ezzel az ipari kéziszerszámok piacát. A Bosch "Premium" lítium-ion technológiája nem egyszerű lítium-ion technológia. A hosszú üzem idő és élettartam folyamatos fejlesztés eredménye, melyet a mesteremberek mindennapi igényei inspiráltak.

A Bosch "Premium" lítium-ion technológiája már 3,6-36 voltig minden erősségben elérhető, profiktól profiknak. A Bosch ipari kéziszerszámai a mesteremberek által támasztott minden kihívásra megoldást jelentenek.

Ajánlott kereskedelmi ár (áfa nélkül):

Bosch vezeték nélküli fúrócsavarozó GSR 14.4 VE-2 LI Professional: 87.250.- Ft

Bosch vezeték nélküli fúrócsavarozó GSR 18 VE-2 LI Professional: 99.750.- Ft

Bosch vezeték nélküli Kombi GSB 14 VE-2 LI Professional: 92.250.- Ft

Bosch vezeték nélküli Kombi GSB 18 VE-2-LI Professional: 104.750.- Ft

Tulajdonságok

GSR 14.4/18 VE-2 LI Professional

GSB 14.4/1 8 VE-2 LI Professional

Akkumulátorfeszültség

14.4 V / 18 V

14.4 V / 18 V

Akkumulátor-teljesítmény

2.6 Ah

2.6 Ah

Maximális forgatónyomaték erős igénybevétel esetén

80 Nm / 88 Nm

75 Nm / 80 Nm

Maximális fúróátmérő fába

45 mm / 50 mm

40 mm / 45 mm

Maximális csavarátmérő

10 mm / 12 mm

10 mm / 12 mm

Alapjárat 1. sebességfokozat

0-380 fordulat percenként / 0-420 fordulat percenként

0-380 fordulat percenként / 0-480 fordulat percenként

Alapjárat 2. sebességfokozat

0-1700 fordulat percenként / 0-1800 fordulat percenként

0-1700 fordulat percenként / 0-2050 fordulat percenként

Gépsúly

2.3 kg / 2.4 kg

2.4 kg / 2.5 kg

A Bosch csoport

A Bosch csoport egy nemzetközileg vezető technológiai és szolgáltató vállalat. A gépjármű- és ipari technika, valamint az épületgépészet területén 260.000 dolgozóval 2006-ban 43,7 milliárd euró forgalmat bonyolított le. A Bosch csoporthoz a Robert Bosch GmbH és további, több mint 50 országban található 300 leány- és regionális vállalat tartozik. Ez a világméretű, fejlesztő, gyártó, és értékesítési szövetség a további növekedésének előfeltétele. A Bosch évente több mint hárommilliárd eurót fordít kutatásra, fejlesztésre, és ez 2006-ban 3.000 szabadalmat jelentett. A vállalatot 1866-ban Robert Bosch (1861-1942) Stuttgartban egy finommechanikai és elektrotechnikai műhelyként alapította.


A Robert Bosch GmbH társasági szerkezete a Bosch csoport számára vállalkozói önállóságot biztosít. Ez lehetővé teszi a vállalatnak a hosszú távú tervezést és a jövőbe mutató jelentős előfejlesztésekbe folyó beruházásokat. A Robert Bosch GmbH. 92 százalékos részesedése a közhasznú Robert Bosch Alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Ipari Vagyonkezelő Társaság kezében összpontosul. Ez a társaság gyakorolja a vállalati társasági funkciót. A többi tulajdon részt a Bosch család és a Robert Bosch GmbH. birtokolja.


További információért látogasson el a www.bosch.hu honlapra.

(x)

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

Környezetbarát ragasztók

AKE - A jóvágású partner

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

BÜTÜVÉDELEM
parafin nélkül:
Wood Protector
Faanyagszárítás professzora:
CATHILD A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.