FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.

Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, kérem hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

 

FATÁJ nyitólap

FATÁJ archívum:
FATÁJ 2012.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2011.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2010.
FATÁJ 2009.
FATÁJ 2008.
FATÁJ 2007.
A régebbi megjelenéssel:
FATÁJ 2006.
FATÁJ 2005.

 

Legyen a FATÁJ a kezdőlapom!
FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
CEI-Bois, Európai Faipari Szövetség
CEI-Bois
Eur.Faip.Szöv.
a FAGOSZ
1992-től tagja.

 

 

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:

2007-09-18

Megnyílt az erdő.hu portál

erdő.hu portál

Alapos előkészületek után szeptember 17-én megnyílt a www.erdő.hu portál, az ÁPV Zrt-hez tartozó erdészeti társaságok hivatalos oldala.

Koleszár István ügyvezető igazgató bevezető szavai szerint: "Gazdag és széles keresztmetszetet kínáló tudásrengeteg az, amit az erdészek, az erdőgazdálkodók mostantól a világháló segítségével is igyekeznek eljuttatni az érdeklődőkhöz. Az adatokkal, térképekkel, képgalériával színesített összeállításban kiemelt szerepet kap az erdő és az ember kapcsolatának, az erdők természeti értékeinek bemutatása, de a szakmai információkra kíváncsi látogatók számára is szeretnénk lehetőséget adni az erdők hármas - környezetvédelmi, közjóléti és gazdasági - rendeltetésének tanulmányozására. ... Jó kezekben vannak a hazai erdők és biztos vagyok benne, hogy az itt megtalálható, a széles közvélemény számára is figyelmet érdemlő tények és adatok megerősítik ezt az állítást."

 

A portál elvezet mind a 19 ÁPV Zrt-s erdészeti társasághoz, közzéteszi ezek számos híranyagát, valamint a Tudásrengeteg és az Erdő érték menüpontok alatt az erdőkkel és az erdőgazdálkodással kapcsolatban számos ismeretet tesz közzé. Ezen túl a cégek napi életével és az erdőgazdálkodással kapcsolatos gazdag képgyűjtemények találhatók az albumokban.

 

A honlap címében talán különösen hat a hosszú ékezetes ő betű, ami szokatlan. A magyar és sok más nyelv különböző ékezetes betűinek használata honlapcímekben ugyanakkor már lehetséges. Sajnos a most legelterjedtebb böngészőprogram, az Internet Explorer 6.0 ezt még nem tudja értelmezni. A Mozilla Firefox böngészője ugyanakkor gond nélkül megoldja ezt a feladatot. Aki tehát látni szerené az erő.hu oldalt, használjon Firefox-ot, vagy frissítsen Explorer 7.0-ra. (Van aki az Explorer 7.0-val sem tudta megnyitni. Én magyar nyelvű Firefoxot használok = nincs ilyen gondom.)

Úgy tervezik, hogy a portál a közeljövőben ékezet nélküli erdo.hu címen is elérhető legyen.

 

Az állami vagyonról szóló, a napokban elfogadott törvény következtében 2008-tól a honlap bizonyára az összes állami erdőgazdálkodót tartalmazni fogja. Néhány menüpont tartalma még fejlesztés alatt van. Az erdészeti közönségkapcsolatok javítása terén biztos, hogy hamarosan nagy szolgálatokat tesz majd ez a portál.

MM

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu

Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu

 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.