FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.

Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, kérem hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

 

FATÁJ nyitólap

FATÁJ archívum:
FATÁJ 2012.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2011.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2010.
FATÁJ 2009.
FATÁJ 2008.
FATÁJ 2007.
A régebbi megjelenéssel:
FATÁJ 2006.
FATÁJ 2005.

 

Legyen a FATÁJ a kezdőlapom!
FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
CEI-Bois, Európai Faipari Szövetség
CEI-Bois
Eur.Faip.Szöv.
a FAGOSZ
1992-től tagja.

 

 

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:

2007-08-28

Őszi designfesztiválok csőstül

Forrás: hg.hu

Az ősz tizenhat izgalmas designfesztivált is tartogat, az érdeklődőknek pusztán csak azt kell eldönteniük, melyik égtáj felé vegyék az irányt.

Ma már minden valamirevaló fővárosnak szinte kötelező valamilyen design tematikájú eseménnyel előrukkolnia évről évre ahhoz, hogy felkerüljön a formatervezés "térképére". A rendezvények nem csak a designereknek segítenek abban, hogy új felkérésekkel környékezzék meg őket, de a szélesebb közönség számára is betekintést enged a leginkább csak magazinokban, esetleg egy-két jobb bolt kirakatában látott tárgyak világába. Nem utolsósorban pedig az eseményt befogadó város számára is komoly marketing értékkel bírnak.

Ennek megfelelően majd minden város előrukkol idén design eseménnyel, melyek többsége rendszerint őszre koncentrálódik. Izgalmasnak mutatkozik tehát az elkövetkezendő két hónap. Kezdjük rögtön saját házunk táján: október 8. és 14. között Design Hét Budapesten, immáron negyedik alkalommal, Design Terminál nélkül - idén is. A tavalyi évből kiindulva érdekesnek mutatkozik az idei eseménysorozat is, noha a részletes programot még nem tudni.

Kicsit korábban, mintegy szezonnyitó eseményként előz be csaknem minden várost London. A szeptember 15. és 25. közti London Design Festivalt 2003-ban hívták életre, azóta az egyik legütősebb európai rendezvénnyé nőtte ki magát. Ami biztosan lesz: sztártervezők és szakadt farmerba, bő pulcsiba öltözött látogatók.

Kilencedik alkalommal rendezik meg Párágában a Designblok-ot október 2. és 7. között. Képviselteti magát többek közt a Zanotta, a Moooi, a Foscarini és a Kartell is, a hg.hu pedig az esemény médiatámogatójaként jelenik meg.    

Akinek mindez nem elég, további fesztiválokra is ellátogathat: Isztanbul, Brüsszel, Helsinki, Bécs, Hamburg, Guadalajara, Eindhoven, Ljubljana, Tokió, Barcelona, Monterrey, Szingapúr, Hongkong és Szöul is rendez design tematikájú eseményt ez év őszén. Nem árt résen lenni!

 

Forrás: hg.hu

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu

Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu

 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.